Over ons

DE MAATSCHAP DOOR THERAPIE

De maatschap DOOR Therapie, waarbij zowel Haptotherapie Tanja de Korte als de sectie begeleiding van 2thepoint @life zijn samengevoegd, is een feit. Na inmiddels twee jaar samen te hebben gewerkt, duo-consulten te hebben uitgewerkt om traumatische herinneringen te ontladen en te integreren, is het moment daar om gezamenlijk diverse producten neer te zetten en verder te vervolmaken.

DOOR Therapie is ontstaan vanuit de hulpvraag die cliënten ons zo vaak melden: ‘Ik wil dóór maar ik weet niet hoe’. DOOR Therapie is geënt op die vraag, het diepe verlangen meer vrijer en autonomer te kunnen bewegen en zijn. Uiteraard laat de maatschap zich ondersteunen door ons beider pilaren: verbinding, oprecht en integer contact, state of the art knowledge omtrent trauma, traumatische gehechtheid en affectregulatie. Onze specialismen vullen elkaar aan, waarbij het accent ligt op verwerking van zowel afschuwelijke en nare gebeurtenissen, alsook traumatische ervaringen. Ook oude gedragspatronen die in het hier en nu in de weg zitten, worden herkenbaar en rijp om te veranderen.

Bekijk hier de
aankondiging van DOOR Therapie


ONS TEAM

JOLAN ROOSE
Lichaamsgericht werkend psycholoog

Gedreven door betrokkenheid. Doorziet en doorvoelt. Wetenschapper met dansende krullen. Ziet jou.

TANJA DE KORTE
Haptotherapeut en lichaamsgericht coach

Zorgzaam vanuit een warm hart. Betrokken in contact. Stevig in verbinding en duidelijk in aanraking. Laat je thuiskomen.