Team

TANJA DE KORTE

Haptotherapeut

Zorgzaam vanuit een warm hart. Betrokken in contact. Stevig in verbinding en duidelijk in aanraking. Laat je thuiskomen.

Dit is een nieuwe website. Meer informatie wordt binnenkort toegevoegd.

Contact met Tanja

JOLAN ROOSE

Lichaamsgericht werkende psycholoog

Gedreven door betrokkenheid. Doorvoelt en doorziet. Wetenschapper met dansende krullen. Ziet jou.

Ik ben gefascineerd door processen die zich laten zien wanneer het uiterste wordt gevraagd. Wanneer de gordijnen van het ‘gemiddelde zijn’ worden weggetrokken. Dat betreft zowel de behandeling van traumatische herinneringen (tot zeer complexe problematiek), als de wens een lijf binnen topsport tot individuele grensgebieden te laten presteren middels werkelijke waardering, verzorging en regulatie.

Jarenlang de wetenschap van topsport analyseren en implementeren, lijven zien herstellen in een revalidatiekliniek, alsook de trauma-overlevers ontmoeten die de gijzeling van hun lijf iedere nacht opnieuw beleven, is mijn context. Sensorimotor psychotherapie heeft een nieuw licht geschenen op dat waar mijn missie ligt: ‘het lijf mag (weer) naar de eigenaar’.

Nieuwe kennis, inzichten, verdieping is een eerste natuur. Integratie daarvan de mooiste puzzel. Ik ontmoet jou graag om samen op te lopen in dat wat jij wilt veranderen.

Contact met Jolan